Home Ervaringen Belgie Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggers-belgie.nl


  Online waarzeggers uit Belgie voorspellen uw toekomst en beantwoorden nu uw vragen
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzeggers uit Belgie voorspellen uw toekomst. Ontvang online antwoord op uw levensvragen alsook hulp en advies van online waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over  online waarzeggers uit Belgie
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Belgie?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Belgie van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Belgie.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggers-belgie.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Belgie had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Roxy
  Ervaring met waarzegger Roxy
  Roxy is een super super lieve warme dame die de nagel op de kop slaat met haat gave, een toptalent. Dus zeker de moeite waard om met haar een gesprek aan te gaan en al de vragen te stellen die je bezighouden. Geen vraag is haar onbekend, dus bel haar en je zal het zelf ondervinden. Aan Roxy bedankt voor het verhelderend gesprek, tot hoors, liefs Carine.




Ervaring van carine met waarzegger Roxy   Ervaring van carine met waarzegger Roxy   Ervaring van carine geplaatst op 27 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Roxy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Bedankt Olga, om me meer in mijn kracht te zetten en jouw geduld. Sorry dat ik soms twijfel en overstuur ben. Weet dat dit best een hobbelige weg is in mijn situatie met S en geduld zal moeten hebben. Sandra.




Ervaring van Sandra met waarzegger Olga   Ervaring van Sandra met waarzegger Olga   Ervaring van Sandra geplaatst op 27 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Laaya
  Ervaring met waarzegger Laaya
  Wauw Laaya, wat een bijzonder gesprek heb ik met u gehad. U kon mij dingen vertellen die niemand en dan ook echt niemand kon weten en heeft gezien. Grote dank.




Ervaring van O met waarzegger Laaya   Ervaring van O met waarzegger Laaya   Ervaring van O geplaatst op 26 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Elena
  Ervaring met waarzegger Elena
  Lieve Elana, ik heb jou al meerdere gesproken ivm de breuk van mijn niet alleen grootste liefde maar diepste liefde. Hij is terug op mijn pad en in mijn leven. Alles is precies gegaan zoals je had verspeld. Je was voor mijn een lichtpunt in mijn uitzichtloze situatie. Je bent altijd heel nuchter en eerlijk geweest, ook als je minder nieuws had te melden maar altijd met het nodige respect. Je maakt er geen feel good show van. Je bent heel zuiver en ziet en voelt de dingen haarscherp aan. Je bleef altijd bij jouw zelfde verhaal en gevoel. Bedankt uit het diepste van mijn hart om mij te steunen in 1 van de donkerste periode uit mijn leven. Mede door jouw steun ben ik of wij beter gezegd, eindelijk thuisgekomen bij elkaar. Mijn oneindige dank daarvoor. Lieve groet. Sofie.




Ervaring van Sofie met waarzegger Elena   Ervaring van Sofie met waarzegger Elena   Ervaring van Sofie geplaatst op 26 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Stientje
  Ervaring met waarzegger Stientje
  Bedankt Stientje, je voorspelling voor wat betreft mijn zoon is uitgekomen. Binnen 3 maanden gaat hij verhuizen.




Ervaring van anoniem met waarzegger Stientje   Ervaring van anoniem met waarzegger Stientje   Ervaring van anoniem geplaatst op 26 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nima
  Ervaring met waarzegger Nima
  Zonet een topreading gehad met Nima, ziet onmiddellijk wat er speelt heb vertrouwen in de voorspelling.




Ervaring van Grace met waarzegger Nima   Ervaring van Grace met waarzegger Nima   Ervaring van Grace geplaatst op 26 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Lieve Sanne, ik bel al even en moet je zeggen dankjewel. Jij heb aldoor gezegd lieverd het komt goed maar voor nu loslaten, mede door jou hulp gelukt. En nu is het allemaal op z,n plaats gekomen, ik ben gelukkig nu het is uitgekomen xxxx Zo dankbaar dat jij er voor me bent.

Your make the world looks better, angel Sanne. DIKKE XXXX LIN.




Ervaring van Lin met waarzegger Sanne   Ervaring van Lin met waarzegger Sanne   Ervaring van Lin geplaatst op 26 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ina
  Ervaring met waarzegger Ina
  Wauw. Zo gedetailleerd. In ons gesprek kwamen 8 personen langs. Het klopte allemaal tot op het detail. Allemaal zaken die niemand kon weten. Vriendinnen beschreven tot in de detail en ook de persoon waarover ik belde, kloppend tot in het detail. Inclusief huidige stiauries en eigenschappen. Dus WAUW. Zuiver, puur, eerlijk en oprecht en zeker ook humor.Dank je wel Ina. Tot over 6 maanden.




Ervaring van Marjolein met waarzegger Ina   Ervaring van Marjolein met waarzegger Ina   Ervaring van Marjolein geplaatst op 26 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Dankjewel voor de raad en fijn dat je 's avonds geheel spontaan nog een extra healing wil sturen gericht op een pijnlijk linkeronderbeen.
Anoniem.




Ervaring van Inge met waarzegger Beau   Ervaring van Inge met waarzegger Beau   Ervaring van Inge geplaatst op 25 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lili
  Ervaring met waarzegger Lili
  Ik bel Lili al een jaar of twee wanneer ik behoefte heb aan een klankbord. Lili is eerlijk, snel en onthoudt je verhaal ook. Haar voorspellingen komen uit. Tijd is weliswaar een lastige, maar wat ze zegt komt vroeg of laat uit. Haar geduld is ook fijn, heb niet het gevoel dat er over mij geoordeeld wordt. Een aanrader.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Lili   Ervaring van Anoniem met waarzegger Lili   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Voorspellingen zijn echt uitgekomen.
U voorspelde dat mijn vriendin onverwacht zwanger zou raken op jonge leeftijd en nog andere paar dingen. Is uitgekomen.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Karine   Ervaring van Anoniem met waarzegger Karine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tjitske
  Ervaring met waarzegger Tjitske
  Dank je wel en mijn excuses voor het afspringen van de lijn. Je komt zonder omslachtig te zijn, gauw tot de kern en komt eerlijk over.




Ervaring van Greta met waarzegger Tjitske   Ervaring van Greta met waarzegger Tjitske   Ervaring van Greta geplaatst op 24 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Lieve Monique,

Ik heb je net gebeld, sorry credits waren op. Ik kon je niet bedanken. Wel een mooie reading gehad. Nu afwachten wanneer het uitkomt. Ik heb ook andere mediums gebeld, echter kreeg ik totaal iets anders te horen. Wat vind ik de tijdsaanduiding prachtig.

Dikke knuf.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Monique   Ervaring van Anoniem met waarzegger Monique   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Meine
  Ervaring met waarzegger Meine
  Meine is goed, snel, duidelijk, zeer vriendelijk Medium.




Ervaring van anoniem met waarzegger Meine   Ervaring van anoniem met waarzegger Meine   Ervaring van anoniem geplaatst op 24 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Lieve Gunther, wat heb ik fijn met je gesproken. je weet over die ene vreter.
Ik wil je ontzettend bedanken voor je lieve woorden en inzichten. Je hoort mij zeker weer. Dikke knuffel van de dame die foto heeft gestuurd naar je. Abrazo.




Ervaring van anoniempie met waarzegger Gunter   Ervaring van anoniempie met waarzegger Gunter   Ervaring van anoniempie geplaatst op 24 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Moni
  Ervaring met waarzegger Moni
  Hey Moni
Heb je net gesproken maar credit was op. Je geeft een zeer gedetailleerde uitleg en je bent echt 1 van de beste die ik ooit heb gesproken. Ik bel je snel weer. Dikke kus.




Ervaring van anoniem met waarzegger Moni   Ervaring van anoniem met waarzegger Moni   Ervaring van anoniem geplaatst op 24 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Amber
  Ervaring met waarzegger Amber
  Weeral bedankt je zat er direct op en mijn vermoeden heb je bevestigd. Amber tof medium, die luistert en zich niet opdringt en raad geeft en handvaten waar je iets mee kan.

Bedankt lieve Amber.




Ervaring van inge met waarzegger Amber   Ervaring van inge met waarzegger Amber   Ervaring van inge geplaatst op 24 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vaneza
  Ervaring met waarzegger Vaneza
  Vaneza is echt ontzettend goed in de situatie omschrijven en ook in wat ze ziet in de toekomst. Het klopt gewoon wat ze zegt en ze ziet het nogmaals super goed.




Ervaring van N met waarzegger Vaneza   Ervaring van N met waarzegger Vaneza   Ervaring van N geplaatst op 24 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vaneza  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Esmay
  Ervaring met waarzegger Esmay
  Lieve Esmay,

Wij bellen inmiddels al een hele tijd en elke keer weer weet je mij gerust te stellen. Geen vraag is te gek en hoe vaak ik hem ook stel je blijft geduldig. Je helpt mij dingen goed te zien en helpt mij elke keer weer in mijn ontwikkeling. Tot nu heb je elke keer gelijk gehad.. je bent een topper.




Ervaring van S met waarzegger Esmay   Ervaring van S met waarzegger Esmay   Ervaring van S geplaatst op 23 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Je zei voorzichtig dat je niet echt voelde dat het deze job zou worden. idd ik ben niet aangenomen, je was juist. Ik hoop oprecht dat je de andere zaken ook juist aanvoelt want die zijn wel positief.
Dankje voor je geduld met me.
Patricia.




Ervaring van Patricia met waarzegger Gazali   Ervaring van Patricia met waarzegger Gazali   Ervaring van Patricia geplaatst op 23 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Hartelijk dank Beau voor de tip om een boos brief te schrijven. Wat een opluchting om het van je af te schrijven en wat fijn om te merken dat de mening van anderen me ineens minder raakt.
Dank. Else.




Ervaring van Else met waarzegger Beau   Ervaring van Else met waarzegger Beau   Ervaring van Else geplaatst op 22 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Ik heb je net gesproken zonder voor informatie je kon me zo veel vertellen echt wow.
Je bent echt waardevol.
Daysi.




Ervaring van Deisy met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Deisy met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Deisy geplaatst op 22 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Ik belde Nina op om te vragen of iemand weer contact zou opnemen in de toekomst. Ze zei binnen 10 dagen en ja hoor. Ik kreeg een appje binnen die dagen. Bel haar al jaren en het is altijd raak.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Nina   Ervaring van Anoniem met waarzegger Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Hierbij een getuigenis voor Yuorah omdat ze dat meer dan waard is. Heb haar in een korte periode meerdere keren gebeld en ze weet altijd de situatie goed aan te voelen zonder daar 100 vragen aan vooraf te stellen. Ze is doortastend, recht door zee en houd je niet langer aan de lijn dan nodig is. Soms is 5 min al voldoende. Ze is een topper. De beste op deze lijn.




Ervaring van Yvonne met waarzegger Yuorah   Ervaring van Yvonne met waarzegger Yuorah   Ervaring van Yvonne geplaatst op 22 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Elena
  Ervaring met waarzegger Elena
  Elena, in januari hebben wij elkaar gesproken. Wat je zei klopte gewoon. Je zag duidelijk wat er speelt in mijn leven. Je hebt het goed gezien. Het eerste is uitgekomen. De nieuwe persoon is gekomen. Ik ga er van genieten en laat het op mij afkomen. Dank je wel lieve Elena. Veel knuffels en tot gauw. D.




Ervaring van D met waarzegger Elena   Ervaring van D met waarzegger Elena   Ervaring van D geplaatst op 22 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Wauw Anouk, je blaast mij van mijn sokken. Zonder dat mijn vraag hierover ging of ik ook maar iets had vertelt wist jij exact in welke periode van mijn leven ik hem heb leren kennen, dat ik kinderen had inclusief het juiste aantal kids en dat hij er geen heeft. Dit kon jij onmogelijk weten. Wat ben ik onder de indruk. Ik heb alle vertrouwen in je voorspelling en zal het je laten weten wanneer het uit is gekomen.
Je bent een lieve maar duidelijke vrouw die je niet naar de mond praat maar eerlijk is en je daarnaast indien nodig liefdevol coacht.
Dankjewel Anouk.




Ervaring van S met waarzegger Anouk   Ervaring van S met waarzegger Anouk   Ervaring van S geplaatst op 22 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lobke
  Ervaring met waarzegger Lobke
  Lieve Lobke, Bedankt voor je steun. Tot snel.




Ervaring van Ingrid met waarzegger Lobke   Ervaring van Ingrid met waarzegger Lobke   Ervaring van Ingrid geplaatst op 21 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Roy
  Ervaring met waarzegger Roy
  Dank je wel Roy, voor je uitleg. Heel scherp. Ik herkende alles. Je bent heel zuiver.




Ervaring van A. met waarzegger Roy   Ervaring van A. met waarzegger Roy   Ervaring van A. geplaatst op 21 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Roy
  Ervaring met waarzegger Roy
  Vandaag een fijn gesprek gehad met medium Roy. Confronterend wel maar dat is ok. Ik hou van je eerlijk- en oprechtheid. Je zet me met beide benen op de grond.
Ik neem je gesprek met informatie zeker mee.

Dank je wel Roy.

Liefs R, moeilijke naam, je weet wel wie




Ervaring van R met waarzegger Roy   Ervaring van R met waarzegger Roy   Ervaring van R geplaatst op 21 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sophia
  Ervaring met waarzegger Sophia
  Hoi Sophia,
Altijd fijn je te spreken. We kunnen altijd met elkaar lachen en als ik je gesproken heb voel ik me ook weer vrolijk. Hoop dat je voorspellingen uitkomen. Ook wat de koning betreft. De koningin die wacht geduldig. Haha.

Gr. Cindy.




Ervaring van Cindy met waarzegger Sophia   Ervaring van Cindy met waarzegger Sophia   Ervaring van Cindy geplaatst op 21 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Hang net op, en wat sta ik heel goed in mijn kracht. Een warme begripvolle vrouw met de juiste en eerlijke inzichten heb je me al gegeven. Daarom nu hoog tijd om een review te plaatsen. Wat ik ook heel goed vindt, dat jullie door strenge screenings moeten gaan, voor jullie geschikt zijn om de mensen verder te kunnen helpen, en dat schept ook vertrouwen naar de klanten. Gezien er ook lijnen zijn met oplichters, waar ik jammer genoeg al veel ervaringen mee heb. Diegene die jouw gescreend hebben, mogen trots zijn op jou.




Ervaring van Sandra met waarzegger Olga   Ervaring van Sandra met waarzegger Olga   Ervaring van Sandra geplaatst op 21 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lena
  Ervaring met waarzegger Lena
  Lieve Lena, ontzettend bedankt voor je snelle reactie via de mail. Ik ga je advies opvolgen en het voor nu afschuiven op verkeerde timing en geduld en vooral vertrouwen houden dat, als alles rustig is bij hem, wij samen zullen zijn. Ik begrijp heel goed dat het tijd nodig heeft. Vorige keer had je gelijk wat betreft het contact. Liefs.




Ervaring van ST met waarzegger Lena   Ervaring van ST met waarzegger Lena   Ervaring van ST geplaatst op 21 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Roy
  Ervaring met waarzegger Roy
  Roy heeft mij enorm veel duidelijkheid en inzichten gegeven over 2 personen in mjjn leven. Hij wist op diepgaand en gedetailleerd niveau te vertellen hoe een week samen met een man zou gaan uitpakken, en wat de gedachtengang van deze persoon is. Roy is in staat om goed te levelen. Als je een diepgaand consult wilt, die raakt aan de kern van je vraag, kan ik Roy zeer aanbevelen. Hij is heel eerlijk, en zal ook vertellen wanneer bijvoorbeeld je ego spreekt. Een aanrader.




Ervaring van Yolanda met waarzegger Roy   Ervaring van Yolanda met waarzegger Roy   Ervaring van Yolanda geplaatst op 21 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Ik heb weer een gesprek gehad met Mathilda en kwam er weer achter dat zij altijd de waarheid spreekt ook als het niet zo prettig is. Verder zegt ze vrijwel nooit een exacte tijd maar als ze een datum geeft is het altijd bingo.




Ervaring van Cees met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Cees met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Cees geplaatst op 21 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  lieve olga
we zijn je dankbaar met het gesprek dat we gehad hebben via telefoon
met mijn man gaat nu de goede kant op met zijn rug hij heeft dank zij jou terug het vertrouwen gekregen.
groetjes van uit belgie.




Ervaring van henriette met waarzegger Olga   Ervaring van henriette met waarzegger Olga   Ervaring van henriette geplaatst op 21 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggers-belgie.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggers-belgie.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggers-belgie.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggers-belgie.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden