Home Ervaringen Belgie Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggers-belgie.nl


  Online waarzeggers uit Belgie voorspellen uw toekomst en beantwoorden nu uw vragen
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzeggers uit Belgie voorspellen uw toekomst. Ontvang online antwoord op uw levensvragen alsook hulp en advies van online waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over  online waarzeggers uit Belgie
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Belgie?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Belgie van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Belgie.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggers-belgie.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Belgie had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Lieve Desteny wat waren je woorden mooi het klopte precies wat je allemaal zei en dat kon ik ook voelen omdat ik ook helderziend ben, maar je kon mij zoveel meer vertellen en hoop dat alles gauw zal uitkomen. je geef een mens ook rust waardoor je ook ontspannend wordt ik denk dat er veel gaat veranderen straks en de goede kant op, ik denk nog altijd aan wat je zei. David ster dat zeg jou wel genoeg ik ga jou weer over een paar weken bellen zoals beloofd, en ik hoop dat ik haar gauw hoor en dat we weer samen zijn met een mooie toekomst, tot heel gauw weer en ik heb bedankt hoor daar boven en ook een mooi gebed voor jou gedaan want je heb een bijzondere gave mee gekregen, een hele dikke knuffel liefs Dave.




Ervaring van Dave met waarzegger Desteny   Ervaring van Dave met waarzegger Desteny   Ervaring van Dave geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  WOW WOW WOW.Je hebt het w??r gedaan Isha. Hoe doe je het toch?. Geen enkel onderwerp of vraag is te moeilijk voor je. wat een sterke vrouw en helderziende. Ongezien.

Ditmaal gaat het over mijn huis. Een tweetal maanden geleden belde ik je voor problemen met mijn woning. Jij zei dat er iets ging gebeuren waardoor de werken onverwachts sneller dan gepland van start konden gaan. hoe ongeloofwaardig dit ook klonk, moet ik je nu toch ook w??r gelijk geven. We starten opnieuw 2 maanden eerder dan begin dit jaar nog leek en gepland werd.

Dank je wel.
Ik bel je zeker nog in de toekomst.




Ervaring van Belgi met waarzegger Isha   Ervaring van Belgi met waarzegger Isha   Ervaring van Belgi geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tjitske
  Ervaring met waarzegger Tjitske
  Tjitske is heel eerlijk, en haar ingaves zijn bij mij uitgekomen. Soms is het niet leuk om te horen, maar dat is de waarheid niet altijd helaas. Bedankt, Tjitske.




Ervaring van Che met waarzegger Tjitske   Ervaring van Che met waarzegger Tjitske   Ervaring van Che geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Dennis
  Ervaring met waarzegger Dennis
  Dennis, wow wat ben jij een kanjer op deze lijn. Jij wist als enige naar boven te halen dat het kind in BelgiŽ woont.
Jij bent een grote aanwinst op deze lijn. Op al mijn vragen kon jij het juiste antwoord geven.
.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Dennis   Ervaring van Anoniem met waarzegger Dennis   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Werkelijk waar een topper. Ik spreek haar al jaren en bijna alles wat zij voorspeld heeft is uitgekomen. Geen vraag is te gek. Ik vraag altijd aan haar, zie je nog iets/ of mag je nog iets meegeven wat ik niet gevraagd heeft en dan komt ze net de meest gekke dingen die altijd uitkomen. Ze krijgt niet altijd deze boodschap, maar als die er is is het altijd bijzonder.




Ervaring van K.W. met waarzegger Louisa   Ervaring van K.W. met waarzegger Louisa   Ervaring van K.W. geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mina
  Ervaring met waarzegger Mina
  Hi mina,super bedankt.je had gelijk.




Ervaring van Gieta met waarzegger Mina   Ervaring van Gieta met waarzegger Mina   Ervaring van Gieta geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Asteria
  Ervaring met waarzegger Asteria
  Lieve Asteria, ik ben je dankbaar voor de vele gesprekken die ik inmiddels met je gevoerd heb. Je hebt geduld met mij en je bent eerlijk, want je zegt het als het er niet goed uitziet, maar gelukkig heb je onlangs een hele verandering zien liggen. Ik wil vaak opgeven en soms weet ik gewoon niet meer wat te doen, maar als ik jou gesproken heb, kan ik weer door. Wat ik mooi vind, is dat ik soms een vraag in mijn hoofd heb en jij al een antwoord geeft. Ik zeg ook vaak dat je mijn gedachten kan lezen. Veel liefs <3.




Ervaring van E met waarzegger Asteria   Ervaring van E met waarzegger Asteria   Ervaring van E geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Lieve Tess, 2 voorspellingen zijn uitgekomen. Ik geloofde er niet meer in, en toch bleef je volhouden. Nu nog het allerbelangrijkste die je voorspeld hebt. Ben benieuwd, je bent een kanjer dikke zoen.




Ervaring van Martine met waarzegger Tess   Ervaring van Martine met waarzegger Tess   Ervaring van Martine geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Laila
  Ervaring met waarzegger Laila
  Wauw kon gedetailleerd beschrijven wat ze zag en kwam ook uit gek genoeg.




Ervaring van aa met waarzegger Laila   Ervaring van aa met waarzegger Laila   Ervaring van aa geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shiloh
  Ervaring met waarzegger Shiloh
  Een heel lieve dame, straight to the point. Een echte aanrader. Veel liefs.




Ervaring van Nathalie met waarzegger Shiloh   Ervaring van Nathalie met waarzegger Shiloh   Ervaring van Nathalie geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Laila
  Ervaring met waarzegger Laila
  Alles klopt. Een vrouw die duidelijk is in haar voorspellingen.Een aanrader, ze weet waarover het gaat.




Ervaring van anoniem met waarzegger Laila   Ervaring van anoniem met waarzegger Laila   Ervaring van anoniem geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Zoya
  Ervaring met waarzegger Zoya
  ik vind zoya een zeer sympathieke dame die open communiceert. ik wens je dan ook alle geluk toe.




Ervaring van karo met waarzegger Zoya   Ervaring van karo met waarzegger Zoya   Ervaring van karo geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Laila
  Ervaring met waarzegger Laila
  Wauw wauw wauw. Wat een topper is zij. Een van de beste op de lijn. Echt een aanrader.




Ervaring van Nathalie met waarzegger Laila   Ervaring van Nathalie met waarzegger Laila   Ervaring van Nathalie geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yellow
  Ervaring met waarzegger Yellow
  Lieve Yellow, jij bent mn steun en toeverlaat. Soms bel ik je zo vaak, maar het is nooit teveel. Bedankt voor je geduld. Jij ziet heel goed in jouw beelden hoe het gaat verlopen. Er zijn al zoveel dingen uitgekomen en zo gegaan zoals je zei. Ik heb vaak willen opgeven, maar jij helpt me om door te zetten. Ik vind je lief dat weet je en bedankt dat je er bent.




Ervaring van E met waarzegger Yellow   Ervaring van E met waarzegger Yellow   Ervaring van E geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sophia
  Ervaring met waarzegger Sophia
  Sophia heeft mij al vaker dingen voorspeld die dan ook daadwerkelijk uitkomen meestal komt het de volgende dagen al uit. Ik vindt haar geweldig goed en ook super lief. Dankjewel lieve Sophia. Ik bel je gauw terug want de verbinding viel net weg. Groetjes K.




Ervaring van Karima met waarzegger Sophia   Ervaring van Karima met waarzegger Sophia   Ervaring van Karima geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Thaiis
  Ervaring met waarzegger Thaiis
  God ik zou wel uren met jou kunnen praten alles klopt komt altijd uit, tijd is altijd een vraagteken dat is gewoon zo maar je bent geweldig de tijd was om anders waren we nu nog bezig maar bel je zeker terug. Ik was nog vergeten te zeggen dat mijn dochter een dochter heeft gekregen zoals je zei, bedankt en bel je zeker terug.




Ervaring van Sonia met waarzegger Thaiis   Ervaring van Sonia met waarzegger Thaiis   Ervaring van Sonia geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Salina
  Ervaring met waarzegger Salina
  Salina

Salina je hebt mijn echt geholpen. Het was wel confronterend, maar heeft me toch inzichten gegeven in bepaalde patronen Hiermee kan ik terug stappen vooruit zetten. Het is steeds heerlijk om met jou te praten. Wat je voorspelt komt ook uit.

Liefs k.




Ervaring van K met waarzegger Salina   Ervaring van K met waarzegger Salina   Ervaring van K geplaatst op 15 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marya
  Ervaring met waarzegger Marya
  Ik bel Marya al geruime tijd en ze is een grote steun. Sinds mijn gesprekken met haar durf ik stappen te nemen waar ik tot voor kort niet aan zou kunnen denken. Naast haar coaching put ik heel veel kracht uit haar voorspellingen die altijd uitkomen. Ze is een schat en we bidden voor elkaar dat onze harte wensen uit mogen komen.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Marya   Ervaring van Anoniem met waarzegger Marya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Lieve Sara, je kent me inmiddels goed omdat ik je zo vaak bel, al ben je echt lastig te bereiken. Het wordt eens tijd voor een getuigenis.
Eerste wat je vroeg gisteren is hij weer naar het buitenland? Ik werd er misselijk van, maar heb hem meteen na ons gesprek gebeld. Je had gelijk. Hij zit er al sinds maandag. Uiteraard ben ik er niet blij mee maar probeer wel goed te luisteren naar wat je hebt gezegd en dat dit geen vlucht van mij is. Ik probeer er vertrouwen in te houden. Je bent echt goed en bedankt voor de fijne gesprekken.




Ervaring van E met waarzegger Sara   Ervaring van E met waarzegger Sara   Ervaring van E geplaatst op 15 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Dennis
  Ervaring met waarzegger Dennis
  Ik heb Dennis maar net leren kennen en ik zat in een moeilijke, stressvolle situatie waarvan de uitkomst heel echt bepalend zou zijn voor mijn verdere toekomst. Dennis bleef met zijn healende meditatie mij tot rust brengen en stelde mij gerust. Hij herhaalde iedere keer dat ik het moest loslaten en rustig moest blijven.

Het was echt moeilijk voor mij eerst om dit vol te houden, maar hij bleef me helpen. Wat is er dan uiteindelijk gebeurd. Al zijn voorspellingen zijn uitgekomen op 2 dagen tijd. Alles is goed gekomen, de wonderen zijn gebeurd. Ik ben zelf echt sprakeloos.

Je bent echt een engel en ik ben het Universum dankbaar dat onze wegen hebben gekruist. <3 <3 <3.




Ervaring van manifestmiracles met waarzegger Dennis   Ervaring van manifestmiracles met waarzegger Dennis   Ervaring van manifestmiracles geplaatst op 15 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Dirk
  Ervaring met waarzegger Dirk
  Hartelijk dank voor je reading dirk, Het waren doordenkertjes. Dannie.




Ervaring van Dannie met waarzegger Dirk   Ervaring van Dannie met waarzegger Dirk   Ervaring van Dannie geplaatst op 15 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sonja
  Ervaring met waarzegger Sonja
  Sonja, je bent super goed. Jouw voorspelling is uitgekomen. Ik heb de job. Je zag het zo duidelijk. Ik had nog twijfels maar jij wist het voor 99 procent. Zo knap.




Ervaring van anoniem met waarzegger Sonja   Ervaring van anoniem met waarzegger Sonja   Ervaring van anoniem geplaatst op 14 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lola
  Ervaring met waarzegger Lola
  Lieverd, ik was net te laat met opwaarderen en je was met pauze. Ik heb je niet meer netjes kunnen bedanken, dus bij deze. Heel erg bedankt en heel veel liefs. De dame met wat vragen over de man die is terug gekomen, mijn intuitie en de vriendin. Hopelijk weet je wie ik ben.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Lola   Ervaring van Anoniem met waarzegger Lola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Thaiis
  Ervaring met waarzegger Thaiis
  Lieve Thaiis, en toen was de verbinding verbroken.
Heel hartelijk dank voor de geweldige Reading. U bent een kei in uw vak. Liefs, Odette.




Ervaring van Odette met waarzegger Thaiis   Ervaring van Odette met waarzegger Thaiis   Ervaring van Odette geplaatst op 14 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nona-Yo
  Ervaring met waarzegger Nona-Yo
  Spijtig dat men krediet op was, je klonk zo vertrouwt om mee te praten. Je kon mijn situatie zo goed schetsen dus ik hoop dat de voorspellingen ook uitkomen. Veel liefs.




Ervaring van Jiska met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van Jiska met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van Jiska geplaatst op 14 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Een mooi consult gehad van Isha
Veel duidelijkheid gekregen en ze heeft altijd verhelderende inzichten. Isha legt alles goed uit ze is heel kundig en grappig. Kortom een topper.
Tot gauw.




Ervaring van Natas met waarzegger Isha   Ervaring van Natas met waarzegger Isha   Ervaring van Natas geplaatst op 13 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Dennis
  Ervaring met waarzegger Dennis
  FANTASTISCH ben je. Dingen die je niet kon weten, heb je gezegd. Zo goed aangevoeld. Ben benieuwd naar je voorspellingen. Liefs, Naj.




Ervaring van Naj met waarzegger Dennis   Ervaring van Naj met waarzegger Dennis   Ervaring van Naj geplaatst op 13 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Laila
  Ervaring met waarzegger Laila
  Dankjewel Laila voor je duidelijke antwoorden.
Herkende veel.

Groetjes,
Karin.




Ervaring van Karin met waarzegger Laila   Ervaring van Karin met waarzegger Laila   Ervaring van Karin geplaatst op 13 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Ik bel Gazali al jaren x op x komen zijn voorspellingen uit het is een kanjer in zijn vak heb dit x weer het volste vertrouwen
dank voor alles.




Ervaring van Anne met waarzegger Gazali   Ervaring van Anne met waarzegger Gazali   Ervaring van Anne geplaatst op 13 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Dennis
  Ervaring met waarzegger Dennis
  In een woord Geweldig. Ik heb wel meerdere mediums gesproken, maar Dennis slaat de spijker op zijn kop. Dennis heeft mij dingen gezegd die ik nog nooit gehoord hebt van een medium en dat ook echt gebeurd is. Dennis moet je echt een keer gebeld hebben. Bel je gauw weer.




Ervaring van Rachel met waarzegger Dennis   Ervaring van Rachel met waarzegger Dennis   Ervaring van Rachel geplaatst op 13 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Laila
  Ervaring met waarzegger Laila
  Goed ingevoeld door laila. Dankjewel voor het gesprek.




Ervaring van I met waarzegger Laila   Ervaring van I met waarzegger Laila   Ervaring van I geplaatst op 13 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Freyaa
  Ervaring met waarzegger Freyaa
  Ik was die laatste persoon voor je je volledig had afgemeld, het heeft zo moeten zijn dat ik je nog kon spreken. Je hebt me weer meer rust gebracht en ik ga zeker aan de slag met m'n eigen meditatie.
Je bent een lieve en zachte dame, je weet waarover je spreekt en geeft veel en goede raad, ik heb er alle vertrouwen in.
Ik geef je een dikke knuffel met veel liefde als dank.




Ervaring van Annick met waarzegger Freyaa   Ervaring van Annick met waarzegger Freyaa   Ervaring van Annick geplaatst op 13 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anna
  Ervaring met waarzegger Anna
  Wauw. Sta helemaal perplex. Zij is zo goed.
Alles wist ze alles. Verleden heden en toekomst. Gedetailleerd.
Anna ik heb er veel gesproken maar jij steekt boven iedereen uit. Dankjewel voor deze fantastische Reading. Hoop je vaker te spreken. Snap goed dat je altijd bezet bent maar tis de moeite waard om te wachten en nog eens te proberen.
Liefs XXX.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anna   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Dennis
  Ervaring met waarzegger Dennis
  Wauw, wat een mooi gesprek vanmiddag gehad. Dingen die je niet kon weten vertelde je. Ook over mijn zoon.
Bedankt.
Liefs Sh.




Ervaring van Sh met waarzegger Dennis   Ervaring van Sh met waarzegger Dennis   Ervaring van Sh geplaatst op 12 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Dennis
  Ervaring met waarzegger Dennis
  Thank you Dennis for your support and understanding. I wish with all my heart for a pure, loving outcome. Wonderful how you warmly give gentle insight and extra spiritual help. It is much appreciated.




Ervaring van Anxious English Speaker met waarzegger Dennis   Ervaring van Anxious English Speaker met waarzegger Dennis   Ervaring van Anxious English Speaker geplaatst op 12 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggers-belgie.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggers-belgie.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggers-belgie.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggers-belgie.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden