Home Ervaringen Belgie Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggers-belgie.nl


  Online waarzeggers uit Belgie voorspellen uw toekomst en beantwoorden nu uw vragen
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzeggers uit Belgie voorspellen uw toekomst. Ontvang online antwoord op uw levensvragen alsook hulp en advies van online waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over  online waarzeggers uit Belgie
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Belgie?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Belgie van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Belgie.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggers-belgie.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Belgie had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Evs
  Ervaring met waarzegger Evs
  Een hele andere maar zeer interessante manier waarop zij haar informatie verzamelt en uitlegt dan ik gewoon was. Heel erg leuk en vernieuwend en hetgeen zij vertelde was ook allemaal zeer herkenbaar. Ik kon me in alles wat ze vertelde heel erg vinden zonder dat ik haar ook maar iets verteld had. Aangename dame om mee te praten en ze legt je alles goed uit.




Ervaring van Ruby red met waarzegger Evs   Ervaring van Ruby red met waarzegger Evs   Ervaring van Ruby red geplaatst op 27 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Remon
  Ervaring met waarzegger Remon
  Hoi Ramon, zojuist met jou gesproken.
Je bent ontzettend goed.
Ook eeen prettige warme stem.
Ben heel benieuwd naar jou voorspellingen.
Dankje wel lieve Remon.

Lieve groet Daphne xx.




Ervaring van Daphne met waarzegger Remon   Ervaring van Daphne met waarzegger Remon   Ervaring van Daphne geplaatst op 26 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Remon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bo
  Ervaring met waarzegger Bo
  Bo je hebt t weer helemaal goed. Ben benieuwd naar de rest. Ik laat t je weten. Dank je.




Ervaring van Amina met waarzegger Bo   Ervaring van Amina met waarzegger Bo   Ervaring van Amina geplaatst op 26 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vaneza
  Ervaring met waarzegger Vaneza
  Lieve Vaneza, helaas tegoed was op. Er is veel duidelijk geworden.
Dank je wel voor de verheldering. Lieve groet Daphne xx.




Ervaring van Daphne met waarzegger Vaneza   Ervaring van Daphne met waarzegger Vaneza   Ervaring van Daphne geplaatst op 26 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vaneza  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Beau is 1 van mijn favoriete. Je kan er een nuchter gesprek mee houden en dit over alle onderwerpen. Hij voelt snel dingen aan. Deelt heel veel wijsheid met je. Hij zegt het gewoon hoe het is en helpt je verder groeien (in mijn geval toch). Als ik een tip mag meegeven, volg zijn advies en alles komt echt goed. Ik bel hem vaker en niet enkel voor zijn voorspellingen maar ook voor de wijsheid en adviezen dat hij deelt. Fantastische en respectvolle man die je een lach en goed gevoel geeft in onzekere tijden. Beau je bent een toppertje.




Ervaring van Laila met waarzegger Beau   Ervaring van Laila met waarzegger Beau   Ervaring van Laila geplaatst op 26 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Devi
  Ervaring met waarzegger Devi
  Heb je vandaag voor het eerst mogen spreken. Onder 1 woord geweldig. Het vrouwtje uit Rotterdam. De Beer.

Groetjes A.




Ervaring van A met waarzegger Devi   Ervaring van A met waarzegger Devi   Ervaring van A geplaatst op 25 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lola
  Ervaring met waarzegger Lola
  Lola wou je vertellen dat het is uitgekomen wat je zei mn ex belde gisteren op dat hij niet meer weet wat hij wilt z,n liefde is zo sterk dat hij van slag is net zoals je zei dus heb gezegd eerst je problemen oplossen zo blij dat ik jou heb gesproken.




Ervaring van Jj met waarzegger Lola   Ervaring van Jj met waarzegger Lola   Ervaring van Jj geplaatst op 25 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Wauw Mathilda jij kan zo goed invoelen. Bovendien ben je heerlijk oprecht en een dame met een gouden hart. Bedankt voor je adviezen.




Ervaring van B met waarzegger MathildaNili   Ervaring van B met waarzegger MathildaNili   Ervaring van B geplaatst op 25 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Sherlock, fantastisch. Ik stond versteld van jouw inzichten, alles voelde je zo ontzettend goed aan. Werk, relaties, familie, alles zonder 1 woord te zeggen, ik ken niemand die dit zo goed kan als jij. De winnaar van het 6e zintuig and beyond is gevonden.




Ervaring van Lie met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Lie met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Lie geplaatst op 25 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nour
  Ervaring met waarzegger Nour
  Hij wist mij heel veel zaken te vertellen over het karakter en welbepaalde eigenschappen. Hij sloeg de nagel op de kop. Ik kon me erg goed vinden in hetgeen hij zei. Een aangename en rustige persoon die alles goed verduidelijkt.Hij gaf ook veel informatie. Fijn gesprek.




Ervaring van Ruby red met waarzegger Nour   Ervaring van Ruby red met waarzegger Nour   Ervaring van Ruby red geplaatst op 24 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nour  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Amber
  Ervaring met waarzegger Amber
  Kippenvel krijg ik van je, zo eerlijk en oprecht, mijn dank lieve Amber.




Ervaring van S met waarzegger Amber   Ervaring van S met waarzegger Amber   Ervaring van S geplaatst op 24 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yoshua
  Ervaring met waarzegger Yoshua
  u zag onderlinge strijd wat ik totaal niet kon plaatsen. en jawel u zat er weer boven op. ik ga men best doen te vertrouwen dat het oplost. .




Ervaring van bijdehandje met waarzegger Yoshua   Ervaring van bijdehandje met waarzegger Yoshua   Ervaring van bijdehandje geplaatst op 24 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Roma-Tari
  Ervaring met waarzegger Roma-Tari
  Lieve Roma, bedankt voor het gesprek en goede raad. Voorspelling is ook uitgekomen.
U bent heel duidelijk
Nogmaals bedankt.




Ervaring van L met waarzegger Roma-Tari   Ervaring van L met waarzegger Roma-Tari   Ervaring van L geplaatst op 24 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Roma-Tari  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Merel
  Ervaring met waarzegger Merel
  Lieve Merel,
je hebt me vandaag zo blij gemaakt met je reading. Dank je wel. Zoals jij zei geduld en laat het komen zoals het komt, hij komt dichterbij, volhouden.
liefs, Belinda.




Ervaring van Belinda met waarzegger Merel   Ervaring van Belinda met waarzegger Merel   Ervaring van Belinda geplaatst op 24 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Merel  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karen
  Ervaring met waarzegger Karen
  Nouuuu zeg. Je voorspelde dat ik onverwachts geld zou krijgen, ik had werkelijk geen idee van wie of wat, en wat denk je? Vandaag inderdaad heel erg onverwachts geld ontvangen.
.




Ervaring van Miranda met waarzegger Karen   Ervaring van Miranda met waarzegger Karen   Ervaring van Miranda geplaatst op 24 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Lieve Donna , ik heb hier geen woorden voor vier weken geleden contact met je gehad, ik zag mijn relatie echt niet meer goed komen, je gaf mij duidelijk aan dat er de eerste weken niets zou gebeuren maar op de vierde week contact ziet liggen en een ontmoeting, lieve Donna ik sta met mijn mond vol tanden het is uitgekomen. Ik had dit niet meer verwacht. Meer dan 5 sterren waard. Bedankt bedankt bedankt .




Ervaring van Octavia met waarzegger Donna   Ervaring van Octavia met waarzegger Donna   Ervaring van Octavia geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Remon
  Ervaring met waarzegger Remon
  Remon, bedankt. Ik ben zeer onder de indruk van wat je vertelt en hoe je dingen uitlegt.
Bootjes, zaadjes en stuiterballen. Dankzij jou kan ik met een gerust hart nog een week wachten tot het gestuiter klaar is.




Ervaring van Nienke met waarzegger Remon   Ervaring van Nienke met waarzegger Remon   Ervaring van Nienke geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Remon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nellekke
  Ervaring met waarzegger Nellekke
  Lieve Nelleke
Je hebt mij zojuist echt waardevolle inzichten gegeven. Ik zal zeker jouw advies opvolgen. Hoe het afloopt laat ik je snel weten. Tot nu zijn al jouw voorspellingen uitgekomen.
Dankjewel dat je op mijn pad bent gekomen.
Xx.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Nellekke   Ervaring van Anoniem met waarzegger Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nellekke
  Ervaring met waarzegger Nellekke
  Dear Nellekke, unfortunately our conversation was cut again due to a technical issue I am really sorry about that. I will call you soon because you are amazing, what you can see in detail with a lot of accuracy is beyond imagination, definitely you are the best of the best. Maria your Italian customer.




Ervaring van Maria met waarzegger Nellekke   Ervaring van Maria met waarzegger Nellekke   Ervaring van Maria geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Negilia
  Ervaring met waarzegger Negilia
  Ze voelt het heel goed aan, ik hou je op de hoogte. Liefs Brandy.




Ervaring van Brenda met waarzegger Negilia   Ervaring van Brenda met waarzegger Negilia   Ervaring van Brenda geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bhartie
  Ervaring met waarzegger Bhartie
  Wauw een lief duidelijk en snel invoelend medium.

Ik heb Bhartie net voor het eerst gesproken. Kan enorm sterk invoelen.

Dank u wel.

Groetjes,
Karin.




Ervaring van Karin met waarzegger Bhartie   Ervaring van Karin met waarzegger Bhartie   Ervaring van Karin geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bo
  Ervaring met waarzegger Bo
  Bo is een kei . Weet waar ze het over heeft. Verleden en heden hebt je goed aangevoeld. Had je niet kunnen weten. Ook voor de toekomst zeg je telkens hetzelfde. Tot nu toe klopte het en nu afwachten of dit ook zo weer is. Ik laat t je weten. Dank je. Amina.




Ervaring van Amina met waarzegger Bo   Ervaring van Amina met waarzegger Bo   Ervaring van Amina geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marja
  Ervaring met waarzegger Marja
  Zeer aangename dame. Uniek in haar mediumschap. Een aanrader.




Ervaring van Nella met waarzegger Marja   Ervaring van Nella met waarzegger Marja   Ervaring van Nella geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Evs
  Ervaring met waarzegger Evs
  Zo geweldig en herkenbaar,
Hoe je mijn dochters wist te omschrijven verwarmend.




Ervaring van Babs met waarzegger Evs   Ervaring van Babs met waarzegger Evs   Ervaring van Babs geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Leandra
  Ervaring met waarzegger Leandra
  Prachtige vrouw om mee te praten. Zo aangenaam en rustgevend . Als de voorspelling uitkomt laat ik zeker iets weten. Bedankt. Ze weet heel juiste dingen te vertellen. Van de maagd.




Ervaring van Sonia met waarzegger Leandra   Ervaring van Sonia met waarzegger Leandra   Ervaring van Sonia geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marya
  Ervaring met waarzegger Marya
  Lieve Marja, wat ben je een lieverd, en begripvol.
Dankje wel voor het verhelderende reading.
Ik laat het weten.

Lieve groet Daphne xx.




Ervaring van Daphne met waarzegger Marya   Ervaring van Daphne met waarzegger Marya   Ervaring van Daphne geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yoshua
  Ervaring met waarzegger Yoshua
  Ha die Yoshua, nadat ik mijn naam had gezegd, wist je precies te benoemen over welke onderwerpen ik vragen wilde stellen. Wow, ik kreeg meteen kippenvel. Je kan goed invoelen op mensen en situaties, waardoor ik meer inzicht heb gekregen in mensen/zaken die mijn pad hebben gekruist en in mezelf. Heel fijn dat je hebt uitgelegd wat de les voor mij daarin is. Voorts nam je een kijkje voor me in de toekomst, zonder een tijd mee te geven (ik ben benieuwd). Dit alles met de nodige humor. Het is ongelofelijk wat jij allemaal wist te vertellen, het klopte als een bus. Ik ben onder de indruk. Je bent een vakman Yoshua.

Hartelijke groet,
Karin.




Ervaring van Karin met waarzegger Yoshua   Ervaring van Karin met waarzegger Yoshua   Ervaring van Karin geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Salina
  Ervaring met waarzegger Salina
  Je voorspelling is uitgekomen. Dank je wel Salina. Ik hoop je gauw weer te spreken. Dikke X.




Ervaring van anoniem met waarzegger Salina   Ervaring van anoniem met waarzegger Salina   Ervaring van anoniem geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Een van de beste mediums die ik ken.

Dankjewel Louisa dat je mij goed geadviseerd hebt bij de verkoop van mijn huis. Ik heb er uiteindelijk precies voor gekregen wat ik voor ogen had.

Als ik een eerder bod had geaccepteerd had ik nu een stuk minder ontvangen.

Stukje eigen inzicht met bevestiging van een goed medium.

Bovendien heeft Louisa vorig jaar al gezien waar de verhuiswagen heenrijdt. Dat doet niemand haar na. Chapeau Louisa.

Ik ken Louisa al heel lang en kan haar van harte aanbevelen. Vele van mijn vriendinnen maken gebruik van haar gave om te zien.




Ervaring van Trudy met waarzegger Louisa   Ervaring van Trudy met waarzegger Louisa   Ervaring van Trudy geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Dankjewel Beau dat je mij goed geadviseerd hebt bij de verkoop van mijn huis. Ik heb er uiteindelijk precies voor gekregen wat ik voor ogen had.

Als ik een eerder bod had geaccepteerd had ik nu een stuk minder ontvangen.

Stukje eigen inzicht met bevestiging van een goed medium.




Ervaring van Trudy met waarzegger Beau   Ervaring van Trudy met waarzegger Beau   Ervaring van Trudy geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Julia
  Ervaring met waarzegger Julia
  Wowwww Juliaaaa krijg je niet te pakken maar je hebt weer gelijk gehad ik heb de baan. En inderdaad ze gaan me de kans geven om mij te ontwikkelen, je zag een kans en kreeg als feedback dat ze mijn persoonlijkheid aantrokken ondanks geen ervaring.wowwwwww .. Ik kan niet meer zonder je hoop je snel te spreken. Xxxx.




Ervaring van R met waarzegger Julia   Ervaring van R met waarzegger Julia   Ervaring van R geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Maakali
  Ervaring met waarzegger Maakali
  Weer een goed gesprek gehad met haar over wat mij bezig hield. Gaf mij inzichten in mijn denkvermogen en gevoel hierbij.




Ervaring van Ellen met waarzegger Maakali   Ervaring van Ellen met waarzegger Maakali   Ervaring van Ellen geplaatst op 21 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Julia
  Ervaring met waarzegger Julia
  Lieve Julia,
Ik heb gisteren gesproken over mijn werk. Jij zei letterlijk het zal mij niet verbazen als je morgen een bericht gaat krijgen dat je aangenomen bent. Niet te geloven maar krijg vanmiddag een telefoontje dat ik mag beginnen. Wat heb jij een mooie gave, overal heb je een antwoord op. Nogmaals dank je wel spreek je snel. Dikke kus Linda.




Ervaring van Linda met waarzegger Julia   Ervaring van Linda met waarzegger Julia   Ervaring van Linda geplaatst op 21 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Hi Sara, je had het goed gezien, mijn kat is vrij snel weer in goede gezondheid terug gevonden. Bedankt voor het wegnemen van de onzekerheid. We zijn blij. Liefs M.




Ervaring van M. met waarzegger Sara   Ervaring van M. met waarzegger Sara   Ervaring van M. geplaatst op 21 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Hi Joke, je had het goed gezien, mijn kat is vrij snel weer in goede gezondheid terug gevonden. Bedankt voor het wegnemen van de onzekerheid. We zijn blij. Liefs M.




Ervaring van M met waarzegger Joke   Ervaring van M met waarzegger Joke   Ervaring van M geplaatst op 21 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggers-belgie.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggers-belgie.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggers-belgie.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggers-belgie.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden